Adauga site  
LinkRapid.com - cea mai rapida metoda de promovare!
Adauga site in Director Web - promovare on-line a site-urilor
din Romania (Adauga site)
Home Parteneri Siteuri noi Contact

   Arta
   Cultura
   Diaspora
   Dramaturgie
   Edituri
   Evenimente
   Fotografie
   Galerii
   Institutii Culturale
   Monumente
   Muzee
   Ong
   Romania
   Teatre
Director Web ›› Societate Cultura ›› Ong
Portalul ONG-Moldova
Ambasada Marii Britanii la Chișinău anunță disponibilitatea de granturi pentru proiecte propuse de structurile guvernamentale și ONG-uri locale
Viziteaza site: http://www.ong.md Site Info

Asociatia Studentilor in Stiinte Exacte din Universitatea
Asociatia Studentilor in Stiinte Exacte din Universitatea Timisoara. student non profit ong studenti distractie educatie libertate studentie incredere invatamant universitate tineret
Viziteaza site: http://www.asseut.org Site Info

Asociatie Ecologica de Tineret "SalvaEco" Stiri Ecologice
Asociatie Ecologica de tineret SalvaEco
Viziteaza site: http://www.salvaeco.org Site Info

Pro Stem Cell
Asociatia ProStemCell :: Adrese de institutii, clinici si spitale de recuperare in tratamentul traumatismelor vertebro-medulare, a bolilor degenerative, noutatile din domeniul celulelor stem, terapii, medicamentatie, tratamente cu celule stem.
Viziteaza site: http://www.prostemcell.ro Site Info

Fundatia Iulia Halaucescu
Iulia Halaucescu, Fundatia Iulia si Petronius Halaucescu, Petronius Halauceascu, Fundatii Piatra-Neamt, Fundatii Piatra Neamt, Pictorita Iulia Halaucescu, Doamna acuarelei romanesti
Viziteaza site: http://www.iuliahalaucescu.ro Site Info

Asociatia Crinsong, despre copii, pentru copii, educatie, 2%, legislatie, donatii, ONG
Site-ul Asociatiei pentru Tineret Crinsong prezinta proiectele si programele care vin in sprijinul educatiei copiilor prescolari, dar si informatii utile despre sistemul 2%, legislatia ONG, stiri ONG, sponsorizari, voluntariat etc.
Viziteaza site: http://www.crinsong.ro Site Info

Generatie tanara Romania - programe pentru prevenirea abandonului școlar, susținerea familiilor în situații de risc și ajutor pentru refugiați.
Organizație nonguvernamentală implicată în programe de combatere a traficului de fiinte, asiguram asistenta transfrontalierea pentru victimele traficului de fiinte. Dezvoltam programe de asistenta sociala, programe de prevenire si ajutorare a categoriilor vulnerabile, in special batrani, copii si femei. Asiguram suport in reunificarea familiei. Dezvoltam programe sociale si de sanatate pentru persoane refugiate pe teritoriul Romaniei.
Viziteaza site: http://www.generatietanara.ro Site Info

Locuri de munca Piatra Neamt
Asociatia ADL-PROGRES, ca organizatie neguvernamentala, a fost infiintata in scopul de a initia, organiza si realiza activitati care sa stimuleze dezvoltarea comunitara si a grupurilor aflate in situatie dificila sau in nevoi deosebite.
Viziteaza site: http://www.adl-progres.ro Site Info

Aria Naturala Protejata Gruia – Garla-Mare
Un paradis pentru 16 specii de pasari protejate, Zona de protectie avifaunistica Gruia – Garla-Mare este situată în judetul Mehedinti, in regiunea biogeografica Continentala, pe teritoriul localitatilor Garla Mare, Gruia, Pristol si Vrata .
Viziteaza site: http://www.ariaprotejata-gruia-garlamare.ro Site Info

Ajuta Copii sa Zambeasca
Adu zambetul pe fata unor copii care au uitat sa se joace, au uitat sa se bucure. Daca ai haine de copii si jucarii ce nu-ti mai folosesc, nu le arunca! Ofera-le celor ce nu au! Vino alaturi de noi! "Ajuta copii sa zambeasca!" Fericirea lor incepe de la tine!
Viziteaza site: http://www.ajutacopii.ro Site Info

Exist si ma exprim - Zona de politici si culturi sociale alternative
Drepturile cetateanului pierdute sub prezentul regim politic pot fi redobandite prin noi modele economice si activism social cu fonduri comunitare. Este necesara o schimbare politica, noi solutii de guvernare pentru relansare economica, cu proiecte sociale, in acord cu drepturile omului si cetateanului asa cum sunt prevazute in constitutia Romaniei.
Viziteaza site: http://www.existromania.ro Site Info

   Pagina's: 1
   
Copyright © LinkRapid.com (Director Web Gratuit)
Toate drepturile rezervate
Adauga in favorite | Recomanda site-ul | Adauga link