Adauga site  
LinkRapid.com - cea mai rapida metoda de promovare!
Adauga site in Director Web - promovare on-line a site-urilor
din Romania (Adauga site)
Home Parteneri Siteuri noi Contact
Director Web ›› - Cabinete
Acupunctura - http://www.humanitasmedical.ro

Acupunctura

Suntem una din cele mai moderne clinici de acupunctura Bucuresti. Dispunem de cabinete speciale, moderne si de un personal medical de specialitate, cu o inalta pregatire in domeniu. Va asteptam la clinica noastra unde veti beneficia de preturi avantajoase si tratamente de acupunctura moderne.
Viziteaza site: http://www.humanitasmedical.ro Site Info

Esthetic-dental.ro - http://www.esthetic-dental.ro

Esthetic-dental.ro

Esthetic-dental.ro este un cabinet stomatologic ce ofera calitate si pret nr 1 in bucuresti. Servicii complete de stomatologie. Tratament fara durere, preturi accesibile. Programari online la www.esthetic-dental.ro
Viziteaza site: http://www.esthetic-dental.ro Site Info

Cabinete stomatologice - http://www.cabinete-stomatologice.net

Cabinete stomatologice

Cabinete stomatologice recomandate de doctori stomatologi. Director exclusivist pentru cabinetele stomatologice din Bucuresti si nu numai. Cabinete stomatologice Bucuresti. Cabinete stomatologice.
Viziteaza site: http://www.cabinete-stomatologice.net Site Info

Clinica stomatologica Dentland Bucuresti - http://www.dentland.ro

Clinica stomatologica Dentland Bucuresti

Clinica stomatologica Dentland Bucuresti va ofera tratamente de albire dentara, lucrari de implant dentar si aparate dentare precum si coroane de zirconiu. Tel. 0212532315
Viziteaza site: http://www.dentland.ro Site Info

Clinica medicala medicina muncii Ploiesti - http://www.munmedica.ro

Clinica medicala medicina muncii Ploiesti

Clinica medicala Munmedica va ofera servicii complete la sediul firmei sau la sediul pacientului. Puteti beneficia acum la clinica medicala Munmedinca din Ploiesti de servicii de medicina muncii, ginecologie, cardiologie, analize medicale, fisa permis auto si cursuri de prim ajutor.
Viziteaza site: http://www.munmedica.ro Site Info

Cabinet stomatologic bucuresti - http://www.dentestet.ro

Cabinet stomatologic bucuresti

Daca ai nevoie de un aparat dentar invizibil, implant dentar sau de procese precum albirea profesionala a dintilor sau radiologie dentara, Dent Estet, clinica de stomatologie de pe locul 1 in Romania, iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti pastra sanatatea dintilor. Pe langa serviciile de calitate de care dispune, Dent Estet ofera si o informare completa si corecta asupra nevoilor dintilor tai.
Viziteaza site: http://www.dentestet.ro Site Info

Psihoterapeut - http://www.psihoteraconsult.ro

Psihoterapeut

Ai nevoie de un psiholog sau psihoterapeut care sa-ti rezolve problemele, trebuie sa faci o evaluare psihologica sau vei urma niste cursuri pentru studenti? Vino la cabinetul doamnei Mirela Motronea din Bucuresti, zona Eroilor.
Viziteaza site: http://www.psihoteraconsult.ro Site Info

Centrul Medical Constanta-Medicina Integrata-Recuperare Med - http://www.medicinamuncii.eu

Centrul Medical Constanta-Medicina Integrata-Recuperare Med

Scopul nostru este sa asiguram servicii medicale de inalta calitate si competenta profesionala care sa permita un diagnostic corect si o terapie corespunzatoare si eficienta. Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, ele apartinand atat sferei medicinei clasice (consultatii de specialitate, investigatii clinice si paraclinice, recuperare medicala) cat si medicinii integrate (iridologie, terapii naturiste, biorezonanta, biostimulare, hidrocolonoterapie, ozonot
Viziteaza site: http://www.medicinamuncii.eu Site Info

Cabinet kinetoterapie - http://www.cabinet-kinetoterapie.eu

Cabinet kinetoterapie

Va invitam in cabinetulnostru de recuperare medicala si kinetoterapie din Bucuresti, cabinet utilat modern ce abordeaza intr-o maniera unica fiecare fiecare pacient.
Viziteaza site: http://www.cabinet-kinetoterapie.eu Site Info

Cabinet Medicina Muncii Iasi - http://www.medmuniasi.ro

Cabinet Medicina Muncii Iasi

Vreti sa nu va puneti angajatii pe drumuri ? Medicina Muncii la firma dumneavostra ! Simplu, comod, rapid ! Dr. OPRISA Cristina Medic Specialist Medicina Muncii Contact: 0722.620.602 Servicii: - examene medicale la angajare cu eliberarea avizului de aptitudine in munca - examene medicale de adaptare a noilor angajati - controlul medical periodic - examen medical al persoanelor cu boli profesionale - avizarea concediilor medicale
Viziteaza site: http://www.medmuniasi.ro Site Info

Endocrinologie - http://www.endocrine.ro

Endocrinologie

Website al cabinetului medical de endocrinologie dr. David Laura, medic specialist boli endocrine: tiroida, bolie ale tiroidei, obezitate, cancerul mamar, cancerul de san, consultatie san, bolile endocrine la copii, nanism hipofizar, pubertate precoce, ovar polichistic, infertilitate, osteoporoza, mastopatie fibro-chistica, hipertiroidie, hipotiroidie.
Viziteaza site: http://www.endocrine.ro Site Info

Cabinet Stomatologic Vajda - http://www.cabinetstomatologicvajda.ro

Cabinet Stomatologic Vajda

Activitatea neintrerupta si evolutia continua a bunelor practici din domeniul stomatologic, precum si contactul cu stomatologia din tarile vestice ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa aducem cabinetul nostru la standardele europene.
Viziteaza site: http://www.cabinetstomatologicvajda.ro Site Info

Clinica stomatologica - Dentexpert magic - http://www.dentexpert-magic.ro

Clinica stomatologica - Dentexpert magic

Medicii clinicii stomatologice Dentexpert Magic sunt specializati pe implantologie, radiodiagnostic, stomatologie generala, regenerare tisulara in parodontologie, implantologie, estetica dentara, stomatologie generala, endodontie, ortodontitie
Viziteaza site: http://www.dentexpert-magic.ro Site Info

cabinet stomatologic bucuresti - http://www.cris-smile.ro

cabinet stomatologic bucuresti

cabinet stomatologic Bucuresti acreditat ISO EN 9001:2008. ortodontie, profilaxie, implantologie, chirurgie, paradontologie, estetica dentara, restaurari dentare, albire dentara, detartraj, punti dentare, coroana dentara, aparat dentar, implant dentar
Viziteaza site: http://www.cris-smile.ro Site Info

Centrul Medical Timisoara - http://www.centrul-medical.ro

Centrul Medical Timisoara

"Suntem o echipa de profesionisti care dorim sa va oferim servicii de calitate la standarde internationale si la preturi accesibile. Aparatura de ultima generatie, ambianta placuta si amabilitatea personalului va vor face sa va simtiti mai bine din momentul in care ne treceti pragul.
Viziteaza site: http://www.centrul-medical.ro Site Info

Fiziodent - Cabinet Stomatologie Sector 2 - http://www.fiziodent.ro

Fiziodent - Cabinet Stomatologie Sector 2

Cabinetul stomatologic Fiziodent Implant Center va pune la dispozitie o gama variata de servicii oferite de medici care Ómbina profesionalismul cu rabdarea fata de pacient si calitatea serviciilor cu satisfactia oferita de fiecare pacient vindecat.
Viziteaza site: http://www.fiziodent.ro Site Info

Spondiloza - Cabinet de masaj medical in Cluj - http://www.spondiloza.com

Spondiloza - Cabinet de masaj medical in Cluj

Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente complexe pentru recuperarea spondilozei, folosind aparatura de ultima generatie. Ne deplasam si la domiciliu.
Viziteaza site: http://www.spondiloza.com Site Info

Fizioterapie - Cabinet de masaj medical in Cluj - http://www.fizioterapie.biz

Fizioterapie - Cabinet de masaj medical in Cluj

Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, efectuam tratamente cu laser, ultrasunete, curenti terapeutici, microunde si unde scurte. Folosim aparatura de fizioterapie de ultima generatie.
Viziteaza site: http://www.fizioterapie.biz Site Info

Hernie De Disc - Cabinet de masaj medical in Cluj - http://www.herniededisc.com

Hernie De Disc - Cabinet de masaj medical in Cluj

Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente complexe pentru recuperarea herniei de disc, folosind aparatura de ultima generatie. Ne deplasam si la domiciliu.
Viziteaza site: http://www.herniededisc.com Site Info

KinetikMed - Cabinet de masaj medical in Cluj - http://www.kinetikmed.com

KinetikMed - Cabinet de masaj medical in Cluj

Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, oferim servicii de recuperare medicala si tratamente profilactice cu aparatura de ultima generatie. Ne deplasam si la domiciliu!
Viziteaza site: http://www.kinetikmed.com Site Info

   Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 -

This site uses Thumbshots previews
   
Copyright © LinkRapid.com (Director Web Gratuit)
Toate drepturile rezervate
Adauga in favorite | Recomanda site-ul | Adauga link