Adauga site  
LinkRapid.com - cea mai rapida metoda de promovare!
Adauga site in Director Web - promovare on-line a site-urilor
din Romania (Adauga site)
Home Parteneri Siteuri noi Contact
Director Web ›› Politica Administratie ›› Juridic
andrei cel mai tare
fgjsfgjsfgj sfgj sdfgj sfgjs sfgj sfgj sfgj sfgjf asdf asdf asdf asdgt fgj dgh dfg dfgh dfgh hsdfg hfgh
Viziteaza site: http://www.alabala.com Site Info

Cabinet de Avocatura Catalin Panturu
Cabinet de Avocatura Catalin Panturu, avocat, panturu, catalin panturu, stefan panturu, avocati, lege, avocatura, legi
Viziteaza site: http://www.avpanturu.ro Site Info

Modele de acte
Modele de acte cu acces online gratuit, sortate pe categorii; modele de contracte, cereri, procuri, cv-uri, plangeri, actiuni in justitie, acte constitutive, etc.
Viziteaza site: http://www.eacte.ro Site Info

Infiintari Firme
Servicii profesionale de infiintare firme SRL si SA. Orice fel de modificari ale actului constitutiv. Oferim sediu social sau birou virtual pentru inregistrarea sau schimbarea sediului companiilor. Experienta noastra in acest domeniu ne recomanda!
Viziteaza site: http://www.infiintare-firma.ro Site Info

Legislatia Romaniei online
Legislatie online. Acces direct la peste 70000 acte normative publicate in Monitorul Oficial din 1856 pana in prezent: legi, decrete, hotarari, ordonante, ordine, decizii, instructiuni, norme, coduri, circulare, regulamente
Viziteaza site: http://www.legemonitor.com Site Info

Infiintare firma, Bucuresti, PFA, acte necesare pentru infiintari firme si dizolvare,
Infiintare firma, PFA si societati comerciale, redactare acte necesare pentru infiintare si dizolvare firme, suspendare activitate si modificare firme, operatiuni Registrul Comertului, consultanta imobiliara
Viziteaza site: http://www.infiintarifirmebucuresti.ro Site Info

Cabinet Avocatura Valeriana Greus - Ploiesti
Cabinet Avocatura Ploiesti, consultanta juridica, reprezentare, Cabinet Individual de Avocatura Greus Valeriana Catalina
Viziteaza site: http://www.avocatprahova.ro Site Info

Cabinet de avocatura Bucuresti - Avocati Bendeac si Radulescu
Cabinetul de avocatura Bendeac si Radulescu ofera clientilor sai asistenta juridica sub forma de consultanta precum si asistenta/reprezentare in litigii in fata tuturor instantelor din Romania. Avem avocati specializati in domeniile: drept comercial, drept civil, drept penal, dreptul familiei, aspecte legate de legea asigurarilor, dreptul muncii, protectia mediului, protectia consumatorului, drept de proprietate intelectuala, dreptul de autor, drept administrativ si fiscal.
Viziteaza site: http://www.avocatbendeac.ro Site Info

Paradis fiscal
Echipa de avocati Katzmann, Schindler & Partners, cu experienta de 13 ani in domeniul consultantei offshore pentru activitate in paradis fiscal, oferim clientilor nostri companii inmatriculate in majoritatea paradisurilor fiscale, conturi anonime, cat si administrarea lor, management profesionist pentru companii in paradis fiscal.
Viziteaza site: http://www.paradis-fiscal.ro Site Info

Preluare firme cu datorii
Va ajutam sa gasiti cumparator pentru orice afacere indatorata. Echipa noastra de avocati este specializata in gasirea investitorilor interesati in preluare firme cu datorii. Societatea noastra va ofera consultanta fiscala in intermedierea vanzarii afacerilor cu datorii in vederea consolidarii lor si a mentinerii lor pe piata.
Viziteaza site: http://www.debitservice.eu Site Info

Conturi offshore pentru companii si persoane fizice
Societate de avocati ofera servicii complete pentru zero taxe, deschidere conturi in strainatate pentru firme, companii sau persoane fizice. Apelati la noi cu incredere pentru tot ce priveste conturile offshore, companiile offshore in paradis fiscal.
Viziteaza site: http://www.zerotaxe.ro Site Info

Law Office of Haryett & Co.
Edmonton Canada - avocat penal al aparariisi de īncalcari de trafic . Daca ati fost acuzat de o infractiune īn Edmonton, luati legatura imediat cu Haryett & Co, si ea va va scuti de necazuri .
Viziteaza site: http://www.edmonton-criminal-defense.ca Site Info

Miller Thomson Lawyers
Miller este cel mai bun avocat dedicat accidentelor personale din Alberta. El se ocupa de astfel de cazuri de multi ani si stie tot ce este nevoie pentru a iti garanta castigul. Daca vrei sa beneficiezi de compensatia ce ti se datoreaza suna acum.
Viziteaza site: http://www.calgary-injury-lawyers.ca Site Info

Law Office of Francis E. Farren
Avocatul Francis E. Farren are multi ani de experienta in apararea celor acuzati de condus in stare de ebrietate in Delaware. Lasa-l sa lupte pentru a proteja drepturile dumneavoastra. Sunati la biroul sau astazi.
Viziteaza site: http://www.farren-law.com Site Info

B.E.J. Paun Catalin Stefan
B.E.J. Paun Catalin Stefan este specializat in punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii, recuperari de creante, notificari, evacuari, puneri in posesie, predare de bunuri, confiscari, executari silite mobiliare si imobiliare. Adresa: Calea 13 Septembrie Nr. 133, Ap. 42, S. 5, Bucuresti Tel/fax: 0217810001 Mobil: 0749089181 Program: Luni-Vineri: 09:00-17:00
Viziteaza site: http://www.executorpaun.ro Site Info

   Pagina's: 1
   
Copyright © LinkRapid.com (Director Web Gratuit)
Toate drepturile rezervate
Adauga in favorite | Recomanda site-ul | Adauga link