Adauga site  
LinkRapid.com - cea mai rapida metoda de promovare!
Adauga site in Director Web - promovare on-line a site-urilor
din Romania (Adauga site)
Home Parteneri Siteuri noi Contact

   Biblioteci
   Cercetare
   Dictionare
   Documentar
   Gradinite
   Invatamant Online
   Istorie
   Librarii
   Licee
   Organizatii
   Poezie
   Referate
   Scoli
   Stiinta
   Universitati
Director Web ›› Calculatoare Internet ›› Bloguri
Tudor Arghezi
Tudor Arghezi nascut la 21 mai 1880 la Bucuresti, decedat la 14 iulie 1967 la Bucuresti a fost un scriitor roman cunoscut pentru contributia sa la dezvoltarea poeziei si a literaturii pentru copii.Aici puteti gasi date importante despre viata si operele acestuia dar si bibliografia completa a acestuia.Intrati pe site-ul nostru.
Viziteaza site: http://www.tudorarghezi.eu Site Info

Top-gradinite
Despre gradinite particulare, gradinite de sector, petreceri si multe altele.Afla tot ce trebuie sa stii despre gradinita ta.
Viziteaza site: http://www.top-gradinite.ro Site Info

Ioan Slavici
Ioan Slavici nascut la 18 ianuarie 1848 la Siria, Jud Arad, decedat la 17 august 1925 la Crucea de jos, Jud Vrancea este unul dintre clasicii literaturii romane.
Viziteaza site: http://www.ioanslavici.eu Site Info

I.L.CARAGIALE
Ion Luca Caragiale nascut la 30 ianuarie 1852 la Haimanale, judetul Prahova, decedat la 9 iunie 1912 la Berlin a fost un dramaturg, nuvelist, pamfletar, poet, scriitor, director de teatru, comentator politic si ziarist roman.
Viziteaza site: http://www.ilcaragiale.eu Site Info

Licenta.md - lucrari de licenta, dizertatii, licenta, teze de licenta, masterat
Licenta.md va pune la dispozitie lucrari de licenta, lucrari masterat si dizertatii din absolut toate domeniile. Cel mai bun raport calitate - pret!
Viziteaza site: http://www.licenta.md Site Info

Cursuri Barmani | Cursuri Latte Art | Cursuri Manager Horeca | Scoala Ospatari
Cursuri barmani, cursuri latte art, cursuri manager horeca, scoala ospatari, scoala bucatari - cursuri complete in domeniul horeca oferite de BartenderWay.
Viziteaza site: http://www.bartenderway.ro Site Info

Cursuri de masaj
Kinetomedica este un centru specializat in recuperare medicala, reflexoterapie si masaj, precum si in organizarea de cursuri de masaj, cursuri de reflexoterapie si drenaj limfatic (recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii) pentru obtinerea unei diplome in meseria de tehnician maseur.
Viziteaza site: http://www.cursuri-masaj.ro Site Info

Referate free
Referatefree.ro este un site de referate online pentru download. Sunt pe categorii cum ar fi referate romana, referate istorie, referate geografie si multe altele.
Viziteaza site: http://www.referatefree.ro Site Info

After school
Indata ce ne trece pragul, micutul dumneavoastra este īn siguranta, supravegheat, primeste o masa calda si gustare, este asistat la efectuarea temelor, este pregatit pentru concursuri si olimpiade, participa la diverse cluburi de literatura, poezie, muzica, dans, pictura, etc, īnvata limbi straine europene, cum ar fi: engleza, franceza, italiana, spaniola, portugheza
Viziteaza site: http://www.godessroyal.ro Site Info

Contabilitate si conturi
Este un site util pentru cei care doresc sa stapaneasca sau sa aprofundeze contabilitatea. Contine informatii utile despre contabilitate, legi si articole cu referire la aceasta dar si unelte utile gen: VALIDARE IBAN, CONVERTOR VALUTAR, VALIDARE CUI, VALIDARE CNP, Calculator amortizare - Calcul amortizari.
Viziteaza site: http://www.contacont.ro Site Info

Scoala de soferi Ignat Craiova, permis auto si atestate profesionale
Scoala de soferi Ignat din Craiova va ofera cursuri de legislatie, atestate profesionale, cursuri de conducere defensive, cel mai modern pachet legislative auto pentru categoriile A, B, C, D, E. Va ajutam la intocmirea actelor necesare pentru dosarul de scolarizare. Parcul nostru auto este printre cele mai diversificate din tara.
Viziteaza site: http://www.permisauto.ro Site Info

   Pagina's: 1 2
   
Copyright © LinkRapid.com (Director Web Gratuit)
Toate drepturile rezervate
Adauga in favorite | Recomanda site-ul | Adauga link