Adauga site  
LinkRapid.com - cea mai rapida metoda de promovare!
Adauga site in Director Web - promovare on-line a site-urilor
din Romania (Adauga site)
Home Parteneri Siteuri noi Contact
Director Web ›› Afaceri Economie ›› Industrie
Stiri economice, IT, marketing, e-business, resurse umane
Stiri articole si informatii profesioniste pe teme economice, IT, marketing, E-Business, Resurse Umane, Industrie/Retail, Investitii, IT, Imobiliare, Telecomunicatii si Turism/Agrement.
Viziteaza site: http://www.bizwords.ro Site Info

Moteur de recherche de l'industrie : actualité, emploi, produits
Moteur de recherche de l industrie : actualité économique et industrielle, produits, services, entreprises, fabricants, site web, offres d emploi sur Usine Nouvelle.com
Viziteaza site: http://www.usinenouvelle.com Site Info

Green Seas International
Principalul nostru rol a fost sa suplimentam forta actuala de munca in regim de urgenta, pe tot globul. Datorita mobilitatii, expertizei, experientei si profesionalismului nostru, suntem un partener ideal pentru orice client care cauta o solutie sigura, eficienta si competitiva ca pret pentru oricare dintre activitatile sale marine, petrochimice, sau reparatii industriale sau intretinere –foarte rapid. Echipele noastre mobile sunt faimoase peste tot in lume pentru eficienta lor dar mai ales pe
Viziteaza site: http://www.gsinternational.ro Site Info

Lumanari parfumate ornamentale
Lumanari parfumate ornamentale. Producatori, vindem en-gros, la preturi si calitate ce sfideaza concurenta. Suntem un partener de incredere, si ne propunem sa ne imbunatatim permanent, produsele si serviciile oferite. Pentru a deveni un adevarat viitor brand pe piata de lumanari parfumate ornamentale.
Viziteaza site: http://www.lumanari.net Site Info

SERVSIM MASINI UNELTE SRL
Cu un portofoliu de produse deopotriva traditional (dar continuu imbunatatit) cat si indreptata spre nou in acest domeniu, societatea noastra si-a capatat statutul de emblema regionala in domeniul masinilor de prelucrare a metalelor. Prin oferirea de solutii punctuale (sub forma unor utilaje simple de deservire a micilor ateliere) dar mai ales de solutii complete de prelucrare (sub forma combinatiei foarfeca ghilotina + presa de indoit sau a liniei de indreptat si debitat tabla), societatea
Viziteaza site: http://www.masiniunelte.eu Site Info

PRODMETCOM zincare termica,galvanizare,galvanizing,zinc,turnatorie, aluminiu
Societatea S.C."PRODMETCOM"S.R.L. este o firma cu capital integral privat romanesc, avand o experienta de peste 10 ani, fiind infiintata in anul 1991. Obiectul principal de activitate al societatii este de confectii metalice si acoperiri metalice prin zincare termica, avand ateliere de: prelucrari mecanice, prelucrari prin deformare plastica la rece, turnatorie aluminiu, zincare termica, prelucrari mase plastice si confectii metalice.
Viziteaza site: http://www.prodmetcom.ro Site Info

Imprejmuiri,elemente de gard prefabricat, prefabricate din beton, garduri metalice
Gama Prefabricate este un partener de referinta in domeniul prefabricatelor de beton si al confectiei metalice. Realizam elemente de gard prefabricat, prefabricate din beton, garduri metalice, in serie sau la comanda.
Viziteaza site: http://www.gama-prefabricate.ro Site Info

BEN-JON TECHNIC - electro- si motostivuitoare
Unic importator de electrostivuitoare si motostivuitoare CLARK - inventatorul stivuitoarelor. Portofoliul este completat cu stivuitoare second-hand, de diverse marci. Asiguram garantie, service si avizam ISCIR. Va punem la dispozitie o gama profesionala de electro- si motostivitoare cu capacitate de ridicare de 1, 5 - 8, 5 t si inaltime de ridicare de pana la 9 m.
Viziteaza site: http://www.benjon.ro Site Info

Proiecte industriale si navale,confectii metalice,consultanta tehnica si proiectare
Activitatea de baza a companiei o reprezinta repararea si modificarea structurilor metalice navale cat si producerea si comercializarea unei game variate de produse din inox , fier forjat, diverse confectii metalice la cerere. Gama de modele creste de la o zi la alta, firma noastra putand executa si lucrari in functie de propunerile dumneavoastra .
Viziteaza site: http://www.metalengineering.ro Site Info

Tremix - maiuri compactoare
Compania noastra este importatorul in Romania al cunoscutelor echipamente suedeze pentru constructii - Tremix. Atuul nostru este acela ca noi nu doar vindem, iar apoi lasam clientul sa se descurce cu utilajul nou achizitionat, ci purtam raspunderea pentru produsul furnizat si anume prin service.
Viziteaza site: http://www.tremix-sibiu.ro Site Info

Supermarket industrial
Distribuim o gama larga de consumabile si echipamente industriale: rulmenti SKF, Timken, INA, curele de transmisie Optibelt, Gates, Barum, Superbelt, Primbelt, lanturi Gall, cuplaje, motoare electrice, reductoare de turatie Motovario, Bonfiglioli, Almo, Rossi, Nord, Chiaravalli, echipamente de gresare Pressol, adezivi si etansanti Loctite, echipamente pnaumatice Norgren, Festo, Camozzi, etc
Viziteaza site: http://www.furnizor-industrial.ro Site Info

Consultanta financiar contabila , Legislatie, servicii contabile , Bucuresti , contabilitate
Consultanta privind legislatia financiar-contabila si fiscala (impozitul pe profit, impozitul pe venit, TVA, accize, asigurari sociale)
Viziteaza site: http://www.semperfi.ro Site Info

Allforprintmarket
Preturi pentru servicii de tiparire si imprimare: tiparire de brosuri, carti, reviste, tiparire de carti de vizita, cataloage si postere. Dealeri de echipamente si masini tipografice: Heidelberg, Kba, Man Roland, Komori, echipamente pentru legatorie si finisare de vanzare.
Viziteaza site: http://www.allforprintmarket.com Site Info

Corturi Industriale
Ilcora SA producator Prelate, Corturi Industriale, Copertine , Servicii Inscriptionari Prelate Folosim materiale de cea mai buna calitate atat in confectionare cat si in cadrul incriptionarii
Viziteaza site: http://www.ilcora.ro Site Info

Antigel, aparatura si consumabile laborator
LABOREX vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama de produse de laborator si servicii aferente, toate realizate conform sistemului de management al calitatii ISO 9001:2000. Laborex a dezvoltat o gama profesionala de antigeluri dedicate protectiei optime a centralelor termice si panourilor solare.
Viziteaza site: http://www.laborexromania.ro Site Info

Pneumatica si Conectica
Sisteme pneumatice precum si toate elementele de care au nevoie. Servicii complete de mentenanta. Apelati cu incredere la produsele Rulmenti Suedia, partener SKF, lider mondial in productie de rulmenti si sisteme conexe.
Viziteaza site: http://www.rulmentisuedia.ro Site Info

Buldoexcavator si Buldoexcavatoare
Cauti un raport bun pret-calitate pentru a achizitiona un buldoexcavator? Apeleaza cu incredere la serviciile Baflo, te indrumam spre cea mai buna alegere, totodata avand grija de toate aspectele achizitionarii buldoexcavatorului dorit.
Viziteaza site: http://www.baflo.ro Site Info

Sticle plastic: Aquaspecialist.eu
Aquaspecialist: Cine suntem noi? Suntem producatori de sticle de policarbonat de 19 litri pentru apa. Folosim ultima tehnologie in domeniu: suflarea directa. Intra pe site acum pentru detalii.
Viziteaza site: http://www.aquaspecialist.eu Site Info

Cabluri XLPE
Producator/ importator de cabluri de orice fel: de date, de energie, coaxiale, soliconice, din cauciuc, naxale, navale, pentru aeroporturi, pentru minerit, de comanda si control, de instrumentatie, cabluri LSOH, PE, XLPE, PVC, flexibile, fibra optica si accesorii.
Viziteaza site: http://www.halley.ro Site Info

No Limit Design
porti metalice, copertine metalice, garduri metalice, scari metalice, balustrade metalice, Confectii Metalice Cluj, Usi de garaj
Viziteaza site: http://www.nolimitdesign.ro Site Info

   Pagina's: 1 2 3
   
Copyright © LinkRapid.com (Director Web Gratuit)
Toate drepturile rezervate
Adauga in favorite | Recomanda site-ul | Adauga link